Louis og jeg

Var det den dumme tand eller var det fordi han ikke havde lavet i sin ble i 4 dage? Lige meget hvad så er feberen væk!

imageHold nu kæft jeg hoppet og danset da jeg så termometer vise 37,3! YES YES YES, det er jo total optur at hans feber er væk. Og sjovt nok skete det efter han havde lavet i sin ble. Skal også hilse og sige at det var en ordentlig omgang der kom ud i den ble. Men kan han virkelig få så høj feber over ikke at have lavet i sin ble i 4 dage??? Jeg ved at Liva nogle gange får en lille smule feber når der er gået mange dage imellem, men aldrig 40,4!!! Og aldrig i så mange dage!

Men hans tand som har været på vej ud er også endelig ude. Toppen er endelig brudt ud igennem tandkødet og er fremme nu! Han vil også gerne spise mad igen, bare ikke tvebakker! Når han bider i dem gør det ondt på ham og han begynder at græde. Så den tand gøre stadiog ondt når han skal bide i noget som ikke er blødt, men grød og alt der er blødt vil han godt spise. Og det er sku rart at han spiser og drikker. Nøj hvor har han været sløv, drænet for energi og træt. Han har bare været så ked af det de sidste par dage han har haft feber. Og nu er han begyndt at smile og grine igen. Åhhh hvor har jeg savnet min glade dreng og hans smil. Mor her er altså meget glad og lykkelig over at den feber er væk. Og om det har været fordi han ikke har kunne komme af med sin dumme lort eller pga den dumme tand ved jeg ikke. Men væk er den feber og det er jo det vigtigste!!!

Har ringet til Rigshospitalet og snakket med dem om at hans feber er væk. De vil lige vurdere om han skal ha lukket sin gane på mandag eller om operationen skal udskydes. Jeg håber virkelig ikke den skal udskydes. Den her operation skal bare overstås så vi ikk skal tænke på det mere. Han skal så meget igennem min lille mand og jeg vil for alt i verden ønske at han ikke skulle opereres så mange gange – dette er hans anden gang hvis det sker på mandag. Men han har stadig en mere når han er i skolealderen! Heldigvis om mange år, derfor jeg bare gerne vil have den her overstået så vi ikke skal tænke på det mere og de næste par år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *