Louis og jeg

Vi øver os stadig på at spise selv!

Nøj hvor skal jeg lukke mine øjne mange gange i løbet af dagen når Louis skal spise. Især til aftensmaden! Jeg kan ikke holde det ud, der er grød over det hele!! Jeg prøver virkelig ikke at give ham mad, men lade ham selv spise med sine hænde. Når han prøver at bruge sin ske, så holder han den altid modsat, altså med enden den anden vej. Så han får aldrig mad op med med sin ske. Han er til gengæld blevet bedre til at få mad op med sine hænder, det sviner bare helt vildt og han skal altid have et bad efter aftensmad.

Jeg kan faktisk ikke længer for lov til at give ham mad! Han skriger helt vildt af mig hvis jeg sidder med skålen og en ske i hånden. Han vil selv og det er hans måde at fortælle mig det på. Og han stopper ikke med at skrige før han har fået sin ske og skålen. Problemet er bare at han ikke bliver mæt efter han har spist. Netop fordi han selv vil, så ender halvdelen af grøden på gulvet! Så jeg skal altid supplere op med noget andet. Fx et stykke brød eller lidt frugt eller grønt. Han er blevet helt vild med avocado! Så det er jeg begyndt at købe meget når jeg handler ind, for så får han lige en halv avocado efter sin grød.
image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *