Louis og jeg

Godmorgen fra sengen med en sovende lille bandit.

Louis var så ked af det igår aftes og nat, så jeg endte med at tage ham med ind i vores seng og Tobias rykket ned på sofaen – han skulle have søvn da han har nogle vigtige forretningsmøder i dag. Louis kunne slet ikke falde til ro i går. Han græd og græd og tumlet rundt i sin seng – tror han har haft ondt i maven 🙁 Han faldt til ro lige så snart jeg tog ham op i mine arme og gik rundt med ham. Sang for ham og nusse ham i hovedet og nakken imens. Men gråd og skrig starte hver gang jeg lagde ham ned i sin seng. Så ind i vores seng og ligge med mig og der faldt han så til ro efter lidt tid imens jeg nusse ham i ansigtet (nuser hans pande og næse – han elsker det og falder altid til ro når jeg gør det)

Nu ligger jeg her med ham ved min side og elsker det. Elsker at sove sammen med mine børn. Det er altså noget af det bedste og mest hyggeligste. Han er så sød at se på når han sover.

 

 

IMG_2984IMG_2982

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *