Sommerhus

Have arbejde med farmand og mors dags gave.

Da vi købte vores sommerhusgrund for små 3 år siden, var den fyldt med træ og buske. Der stod et lille hus/skur (det står her stadig som vi lige nu bruger til opbevaring af vores havemøbler). Vi fik ryddet det meste af grunden da vi skulle bygge vores sommerhus. Men der er stadig få steder ude langs siden på vores grund, hvor der er buske og træer som skal fjernes. Tobias tog en stor del af det i dag og Liva ville selvfølgelig hjælpe. Hun fandt sin røde skovl frem og gravet sammen med farmand. Ihhh hvor hun altså hygge sig. Hjælp med at bære buske og grene væk – altså det hun kunne bære og var pavestolt over at hun også lavet havearbejde.
IMG_3075 IMG_3078Jeg tog imens i det lokale havecenter og købte nye buske og træer som skal plantes ud til vejen hvor der køre biler. Tobias sagde at jeg bare kunne få hans kort og så købe de buske jeg gerne ville have. Det var min mors dags gave fra ham. Hvor heldig har jeg lige lov til at være, det er jo drømme gave! At kunne få lov til at købe lige hvad jeg vil til haven og så betaler jeg ikke engang selv! Jeg elsker jo at være i havecenter – kan jo købe mig fattig i alle de blomster og planter.

Jeg vil virkelig gerne have skærmet af så folk ikke kan kigge ind når de går, cykler eller køre forbi. Lige nu er der helt åben og intet privatliv. Så jeg har fået købt nogle buske med blomster i forskellige farver som skulle være hurtig voksne buske – nu må vi se hvor hurtigt det går. De sidste 3 år har vi jo levet med at alle kan kigge ind når de kommer forbi så måske jeg nok kan leve med det indtil de buske jeg har købt i dag er vokse store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *