Louis og jeg

Louis ganeoperation er aflyst.

Er lige blevet ringet op af Rigshospitalet. De har valgt at aflyse Louis ganeoperation da de har lavet en fejl! Øv altså, mor her er en lille smule sur og irriteret nu. Jeg sætter mig psykisk for at han skal ind og opereres, har rykket rundt på aftaler og sørge for pasning af Liva osv. Og nu aflyser de den fordi de har overbooket og kan ikke skaffe nogle narkoselæge. Altså tjekker de ikke hvor mange der skal opereres og om der er narkoselæger til den dag, inden de siger til os at det bliver onsdag?? Helt ærligt jeg synes det er for dårligt. Nu skal vi vente til de finder en ny tid og hun kunne ikke love mig noget andet end at det vil blive indenfor en måned han vil få en tid!

Så lidt i dårlig humør i dag 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *