Liva og jeg, Sommerhus

Tidligt oppe for at hoppe i trampolin.

Liva vågnet tidligt (alt for tidligt hvis i spørg mig) og det første hun ville var ud og hoppe i trampolinen. Morgenmaden havde hun nærmest ikke tid til at spise da hun havde sat sig for at hun skulle ud og hoppe, og det kunne altså ikke gå for hurtigt. Så vi starte vores morgen med at hoppe rundt, løbe og grine på trampolinen. Imens sov Louis og Tobias videre. Elsker at jeg fik lidt mor datter tid sammen med hende. Bare hende og jeg alene ude på trampolinen og hoppet rundt som to tosser. Tror nærmest vi vækket alle naboerne ved at grine så meget! Jeg elsker at se hende glad og elsker at gøre hende glad. Og det vigtigste for hende her til morgen var at hoppe på trampolinen – så lige nu er jeg jo nærmest superhelt i hendes øjne fordi hun fik lov og jeg hoppet med hende. Hun er overlykkelig og skulle som det første da Tobias vågnet fortælle ham om det. Tænk at der skal så lidt til at gøre hende glad og lykkelig – at hoppe med mor på trampolinen var hendes højdepunkt i dag 🙂    IMG_3061 IMG_3056 IMG_3054

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *