Liva og jeg

To lørdage tilbage med dans.

Sidder i venteværelser – hvis man kan kalde det for det, sammen med alle de andre forældre. Imens kan jeg høre musikken og ungerne danse ovenpå i dansesalen. Der er to lørdage tilbage og så stopper denne dansesæson. Næste lørdag er alm dans og lørdagen efter er danseafslutning. Så skal vi alle se Liva og hendes kusine Amelia lave et danseshow i Brøndby hallen. Vi glæder os til at se dem danse det de har øvet sig på siden de starte sidste år.

Liva er virkelig glad for at gå til dans. Jeg kan huske da hun starte der ville hun slet ikke danse de to første gange vi var der – ikke med mindre jeg danset med. Nu går hun med op alene og danse i den time og kommer stolt ned og skal fortælle om det. Hun er virkelig glad for at danse, ikke kun her men også der hjemme. Sætter vi musik på der hjemme så går hun ud på gulvet og danser. Hun skal også altid lige vise hvordan man danser – hendes måde er den rigtig måde. Mor og far kan ikke danse ifølge hende.

Jeg tænker at hun skal starte igen her til september når en ny sæson starter. Jeg ville ønske at jeg havde forsat til dans dengang jeg gik som barn. Men jeg stoppet og det kan jeg godt sidde og fortryde lidt nu. Åhhhh hvis jeg dog bare kunne danse!! Hi hi, mig på danse gulvet er ikke det kønneste syn! Så jeg håber hun vil forsætte efter sommerferien. image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *