Louis og jeg

1 uge efter Louis ganeoperation – Sandkassen er min redning.

imageWuhuu, den første uge er gået og så er der kun 2 uger igen før alt kan blive normalt her hjemme. FUCK jeg glæder mig til de her 3 uger er overstået. Det er virkelig hårdt, meget hårder end første gang og vi kæmper virkelig med alt fra mad, drikkelse og søvn. Mine dage går sindsygt langsomt her hjemme med Louis. Til trods for at han er smertedækket nu så er Louis stadig meget ked af det det meste af dagen. Han hænger stadig i mine arme dagen lang og sidder hos mig hele tiden. Jeg kan intet gøre uden at han begynder at græde! Han er irriteret over at have manchetter på. Han bruger meget tid på at prøve at få dem af og når det lykkes så er det en stor og lang kamp at få dem på ham igen. Han drikker lidt væske, men meget mindre end før sin ganeoperation. Mad er også lidt svært. Han er blevet vild kræsen og vil nærmest ikke spise andet end havregrød, yoghurt, blødt hvidt brød, figenstænger og smoothies. Jeg føler mig virkelig låst herhjemme, for bare det at bevæge os ud fra huset er også en kamp. Han vil virkelig ikke sidde i sin klapvogn eller i autostolen. Han skriger og græder indtil jeg tager ham op og bær ham. Var i Fields forleden og der nåede han at sidde i sin klapvogn i 5 min (han havde skreget i bilen hen til Fields) før han begyndte at skrige igen. Så ligeså snart jeg havde købt det jeg kom for, så var jeg ude af Fields igen for at køre hjem i trygge og vante omgivelser.

Vores legehus med sandkasse er blevet min redning i disse dage. Louis elsker at sidder i sandet og lege. Og det er det eneste tidspunkt hvor han er okay, ikke græder hele tiden eller har et behov for at sidde hos mig. Sandkassen gør at jeg i løbet af dagen kan løbe ind og tisse (ALENE), lave en kop kaffe, fylde opvaskemaskinen og sætte den igang og lige få hængt vasketøj op. Jeg elsker den sandkasse og legehuset. Og hvor er jeg dog lykkelig for at vi købte det, begge børn er vilde med at vi har fået det i haven men jeg er nu ligeså vild. Især nu hvor jeg har en lille supermand som bare er ked af det og meget morsyg, så er det dejligt at en sandkasse kan gøre ham lidt glad og lykkelig!image image image Bonzo ligger troligt ved Louis side og følger ham overalt. Han er sku en god hund og passer på Louis.  image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *