Louis og jeg

Endelig skete det! Louis vil se Timmy Tid men kun i 10 min.

imageSå sket det endelig, noget jeg længe har prøvet påvirke Louis til at tage til sig. Nemlig at se tegnefilm, især Timmy Tid. For åhhh jeg synes det er mega hyggeligt! Der findes virkelig ikke noget bedre end at sidde på sofaen med dyne og en lille skål frugt (slik hvis det er weekend) og se tegnefilm sammen. Og så kan alle andre forældre sige hvad de vil, men mine børn må altså godt se tegnefilm eller spille på deres ipad fra de er små. De bliver på alle mulige måder aktiveret i børnehave og vuggestue, så når de er hjemme må de godt sidde og slappe af og hygge! Liva gjorde det fra hun kun var 3-4 måneder gamle – hun lærte Ipaden at kende da vi kørte hele vejen ned til Barcelona, for der så hun tegnefilm på den – Timmy Tid var meget populært hos hende. Og nu er Louis endelig begyndt at få lidt øjne op for tegnefilm, især Timmy Tid og Brandmand Sam fanger ham ret meget. Men det er kun 10 minutter af gangen hvor han lige står stille og kigger op skærmen og ellers så er han løbet videre.

På det punkt er han meget anderledes end Liva. Hun kunne jo sidde klistret fast med sin ipad eller foran tv’et i flere timer når hun så tegnefilm. Hvilket hun stadig gør efter børnehave. Men Louis, nej der skal altså være fart på. Der skal ske noget og han skal helst ikke sidde stille i for lang tid. Han er rigtigt god til at lege med sit legetøj, både alene og med andre. Han har altid travlt med at tømme skabe og skuffer i hele huset eller lære at gå op og ned af trapper som også er en af dagens højdepunkter. Og han skal op og ned af trappen mindst 10 gange for ellers bliver han skide tosset! Min lille supermand er vild nysgerie og vil meget gerne gøre alt selv – prøve alt og er altså ikke et barn der sidder stille foran tv’et for at se tegnefilm. Jeg skal måske bare acceptere at han ikke er en lille hygge mus ligesom Liva er, men at han er en rigtigt dreng med masser af energi og som heller vil lege 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *