Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Hjem fra Rigshospitalet i dag – Det går meget bedre med Louis.

image Lidt billeder fra de sidste par dage vi har været indlagt. Vi har fået lov til at komme hjem i dag! Så vi sidder bare og venter på at en læge har tid til at komme forbi og se på Louis gane. Vi skal lige have en ok på at hans gane ser fin ud og så er vi smuttet. Gud hvor jeg glæder mig til at komme hjem igen. Mest fordi at jeg tror Louis vil ha det meget bedre med at komme hjem i vante omgivelser og sin egen seng.

Lige nu er vi inde på legeværelset og leger – Der har vi været ret meget imens vi har været indlagt og Louis hygger sig med alt legetøjet der er her. Liva har også brugt en del tid herinde når hun har været her for at besøg Louis. Det er en fantastisk afdeling og alle er så søde og hjælpsomme. Det er også rart at møde andre forældre som også har spalte børn og som skal igennem det samme som os. Vi har følt os rigtig trygge ved at være indlagt, ligesom første gang. Og når Louis skal indlægges igen for tredje gang og opereres for sin gummespalte, så vil vi glæde os til endnu et dejligt ophold her på afdelingen med de søde sygeplejersker og læger 🙂 imageimage image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *