Alt muligt blandet, Louis og jeg

Indkøb til vuggestuestart.

image

Så er der en uge til Louis skal starte i vuggestue og jeg er godt i gang med at forbedre. Jeg har været ude og købe regntøj, gummistøvler, termotøj og en helvedes masse hagesmække (han savler så sindsygt meget).  Jeg har også været inde på Navnelapper.dk og bestilt lapper til alle det tøj og sko han skal have der over. Det er så genialt – havde jeg bare kendt til dem da Liva starte i vuggestue for 4 år siden!

Jeg har lavet en liste over hvad jeg synes der er vigtigt at have til ens barn når de starter i vuggestue. For os er det de her ting – for jer kan det jo være andre ting 🙂

Til skiftetøjskassen:
Jeg har pakket tøj til Louis så han har 2-3 sæt tøj liggende.
– Bodystockings
– Strømper
– Strømpebukser
– Bukser
– Bluse

Sovedyr eller nusseklud – Louis sover altid med en klud. Så han kommer til at have to styks liggende fast over i vuggestuen til når han skal sove lur.

Madkasse  – Ikke alle institutioner har en madordning) – Vores har heldigvis!

Sutter –  Navnesutter kan være en fordel, hvis du vil være sikker på at have dit eget barn render rundt med sin egen sut. – Nu bruger Louis ikke sut mere så derfor skal han ikke have nogle sut med.

Sutsko – Der er gulvvarme i Louis vuggestue. Så de har sagt at det ikke er nødvendigt.

På legepladsen: 
– Regntøj og gummistøvler
– Termotøj
– Flyverdragt, til vinterne og den kolde tid.
– Varm trøje eller fleece jakke
– Vanter, til vinter og den kolde tid.
– Elefanthue, til vinter og den kolde tid.
– Sommerhat.

Jeg vil anbefale at gå ind på navneplapper.dk og bestille nogle lapper – man får vist 90 styks for 149 kr. Så kan man skrive barnets navn og vælge et lille ikon. Jeg har skrevet Louis navn og efternavn plus hans stues navn (de er nemlig 4 vuggestuer) så er der styr på hvem tøjet tilhøre og hvor det skal ligge.image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *