Alt muligt blandet

Krokodillen fra Bobles er et mega hit herhjemme!

imageEj men se lige min lille supermand – Han er så glad for sin krokodille fra Bobles som han fik i 1 års fødselsdagsgave. Den er et mega hit hos Louis lige for tiden. Han kravler og går op af den og øver sig i at gå ned af den igen – hvilket ikke er helt nemt. Især ikke med de der manchetter på armene – Så jeg har altså taget dem af ham og tænker at det er ok nu da det er 19 dage siden han er blevet opereret. Det er ikke særligt sikkert for ham at have dem på når han kravler og går op og ned af den krokodille. Falder han så kan han ikke tage fra med sine hænder og så er det altså hans ansigtet eller hans hovede der kommer til skade. Så de er røget af i nogle timer og den lille bandit er overlykkelig over at kunne bevæge sin arme igen!

Han er faldet ned af den en del gange, men alligvel kravler/går han op på den igen og prøver at gå ned igen. Han har gåpåmod den lille bandit. Hvis han lige tøver og ikke tør tag et skridt ned så kalder han på mig med en bestemt lyd. Jeg ved at når han siger den lyd så er det altså mig han kalder på. Mig der skal komme og hjælpe med et eller andet. Og lige nu er det så at holde ham i hånden så han kan gå ned af krokodillen uden at falde.

Vi elsker Bobles her hjemme – Liva som snart er 4 år leger stadig med de Bobles figurer vi har. Vi laver både forhindringsbaner, øver i at vippe, i  at få god balance og bruger fantasien ret meget i vores lege med Bobles. image image image imageNår han så står på gulvet igen, på det sidste trin eller øverste trin af krokodillen så klapper han i sine hænder. For JAAAA mor, jeg er gået ned/op af krokodillen uden at falde og så skal vi altså klappe af mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *