Liva og Louis

Sæbebobler, leg i haven og to glade børn.

image Når jeg  nu har et barn som nærmest hænger på mig dagen lang så er jeg ret desperat efter at finde noget som kan underholde ham og gøre ham glad. Så i morges da vi var ude og handlet ind fandt jeg denne sæbeboble maskine og købte den i håb om at den kunne skabe lidt lykke hos min lille supermand. Den har været et KÆMPE hit hele dagen. Louis sad til at starte med bare og kigget på de bobler der kom ud af maskinen, men efter lidt tid prøvet han at fange dem. Da Liva så kom hjem fra børnehave og så den, skulle den selvfølgelig tændes igen og så var der ellers liv og glade dage hos dem begge to. De løb rundt og prøvet at fange sæbeboblerne. Louis har været ret glad i dag og endnu mere glad efter Liva er kommet hjem. Han er ret påvirket af om hun er hjemme eller ej. Er hun hjemme så er hans humør helt anderledes, han er mere glad og leger også meget mere. Hvis hun ikke er hjemme så hænger han på mig. Og lige meget hvad jeg prøver at underholde ham med, lege med af legetøj osv så gider han det bare ikke. Eller også gider han bare ikke at lege med mig men kun sidde hos mig. Liva vil han gern lege med og løber efter hende når hun er hjemme. Han følger hende overalt og prøver at lave de sammen ting som hende. Han ser meget op til hende og vil hende virkelig gerne. Det er bare ikke altid hun gider ham desværre! Men lige i dag vil hun gerne lege sammen med Louis og er nu ude i haven, prøver at fange sæbebobler og hygger sig i hinandens selskab. image image imageLiva tog lige et billed af mig – Dette ud af 30 var det eneste der blev godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *