Alt muligt blandet, Liva og Louis

Følelsen af at det er det helt rigtigt sted for mine børn at vokse op.

Jeg knuselsker det her område vi bor i. Seriøst, jeg havde aldrig troet at bo ude for byen (stadig tæt på metro), i et villakvarter med børnefamilier og pensionister som nabo er noget jeg ville blive vild med. Jeg er jo det største by mennske og elsker cafe hygge, Bryggen, Kongens Have, Strøget, ja alt inde i centrum af KBH. Men jeg er jo også blevet 30 år og har to børn nu så tingen ændre sig, mit liv har ændret sig. Men helt ærligt hvis jeg får en drink i hånden og et par høje stilletter så siger jeg ikke nej til en bytur 🙂 (Hvilket sker alt alt for sjældent)!!!!

Jeg var virkelig bange for ideen om at flytte fra vores lejlighed på Bryggen ud til Kastrup i et villakvarter, bo i hus med have i meget mere stille og børnevenligt område. Men jeg er VILD med at bo her. Jeg er vild med ideen om at mine børn skal vokse op her til de måske flytter hjemmefra. Jeg føler mig virkelig tryg og har en rigtigt god fornemmelse om at mine børn vil få en god barndom/opvækst her hvor vi bor. Jeg håber at når de skal starte i skole at de vil få venner som de bare kan løbe over til, venner der vil bo lige over på den anden side af vejen eller lige rundt om hjørnet – måske naboen?! Det hele følelse bare rigtigt når det kommer til børnene og deres opvækst her 🙂 Jeg elsker at gå lange ture rundt i kvarteret med Bonzo og begge børn – kigge ind i folks haver (mega pinligt når folk tag mig i at  glor ind) og se hvordan de har indrette dem, hvad de har plantet af blomster, buske og træer. Hi hi, jeg er total vild med at være haveejer. Jeg er gået amok i at søge nettet tyndt for forskellige blomster, træer og buske. Hvordan skal haven indrettes og hvad skal vi fjerne og plante nyt af. image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *