Liva og Louis, Louis og jeg

Indkøring i vuggestue – Dag 6 – Blev til frokost.

Det er gået så godt over i vuggestuen i dag. Louis var der fra kl 9.30 til kl 11.30. Han var både med ude på legepladsen og lege og spiste frokost der over. Da Liva og jeg kom og hente ham var han så glad – Han sad stadig og spiste. Man kunne se at han virkelig sad og hygget sig. Ihhhh, jeg kan slet ikke få mine arme ned over hvor godt det er gået i dag. Nu sover han og har faktisk gjort det i næste 3 timer. Hvilket ikke er helt normal – altså 2 timers lur i barnevognen er det længste jeg har kunne få ham til at sove. Men 3 timer – hold fast jeg har nået meget her hjemme imens! Det må være hårdt med alle de nye ting der sker for ham – han suger virkelig alt til sig når han er i vuggestue, nye mennesker, nyt legetøj, nyt sted og andre børn på hans aldre. Det er meget han skal forholde sig til og vende sig til og kan godt forstå hvis det gør ham træt da han jo er vant til en helt anden hverdag med mig her hjemme. Men han er 15 måneder og max klar til det og det har han været længe. Det er dejligt at se han bliver aktiveret og leger med andre børn på hans aldre. Han får noget over i vuggestuen som jeg ikke kunne give ham og jeg er så glad for at han endelig er starte.

Liva har holdt fri i går og i dag. Lige nu leger hun med sin dukker (hun leger mor, far og børn), hvilket er rigtigt hyggeligt at se hende lege. Hun ligger dukke i barnevogn og går tur med den, bær rundt på dukke, giver den mad og tøj på. Det er lige før jeg tror at hun tror det er en rigtigt baby!! Vi har også hygge bare hende og jeg imens Louis sov – vi har set tegnefilm – Tornerose er det nye hit, den tegnefilm som hun vil se om og om igen lige for tiden. Og så har hun ellers siddet med sin ipad og spist masser af rosiner 🙂

Min mor kommer om nogle timer og skal passe Liva og Louis. Tobias og jeg skal nemlig i Tivoli til fredags Rock og se Kim Larsen optræde. Glæder mig til at komme ud og hygge lidt med Tobias og få en lille drink 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *