Louis og jeg

Indkøring i vuggestue og lysten til kaffe er stor!

Sidder ude i bilen og venter. Jeg vidste jeg skulle ha lavet en kop kaffe der hjemme og taget med. Men tænkte at jeg kunne få lov til at sidde i vuggestuens personale kontor og få en kop kaffe. Det gjorde jeg nemlig da jeg kørte Livs ind i børnehaven. Nu spurgte jeg ikke og pædagogen tilbyd heller ikke. Så jeg sagde farvel til min lille supermand og gik derfor ud i bilen igen. Så nu sidder jeg her og venter på jeg må komme ind og hente ham med kæmpe træng til kaffe!!! Det første jeg skal når vi kommer hjem er at lave kaffe – I need it!

Det er 3 dag af indkøring i vuggestuen og første gang i dag han er alene. Det er kun 30 min han er alene med de andre børn og voksne så tror det kommer til at gå fint. Jeg er slet ikke så nervøs som jeg var med Liva dengang hun skulle køres ind i vuggestuen. Hun var også mit første barn, alt var nyt og hun var kun 10 måneder. Louis er 15 måneder og mit andet barn – hvilket gør at jeg ikke er så nervøs eller usikker, men føler at han er klar og tror heller ikke at indkøring tager 3 uger som pædagogerne har sagt. Jeg tror det vil tag ham 10 dage hvis ikke mindre og så er han kørt ind. Jeg har ingen forventinger men nu må jeg se hvordan de her 30 min er gået og så tag den der fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *