Liva og jeg

Om at Liva vil være med til at lave mad og Kiddikutter kniv.

IMG_4600

Jeg har virkelig google nettet tyndt efter en børnekniv til Liva og faldt over denne hjemmeside: Kitchen4Kids.dk. De har så mange forskellige køkkenting til børn i forskellige aldersgrupper. En super fin hjemmeside som er nem at finde rundt i og jeg fandt hurtigt den køkkenkniv Liva skulle have.

Liva er nemlig blevet mere og mere interesseret i at være med i madlavningen og står tit og spørg hver gang om hun ikke også må skære i nogle af grøntsagerne. Jeg svarer altid nej, da jeg syntes det er lidt farligt for hende at bruge vores skarpe knive.

Men så gik jeg på jagt da jeg synes hun skal have lov til at være med når hun nu så gerne vil. Og fandt så denne køkkenkniv til børn som hedder KiddiKutter. Den er virkelig genial til et barn på 3 år, og hun fattede med det samme hvordan kniven skulle bruges og skær alle grøntsager ud uden problemer. Stolt er hun hver gang vi skal spise fordi hun ved at hun har været med til at lave aftensmaden. Når vi sætter os ned og skal til at spise, skal hun altid lige sige “Er det ikke rigtigt at jeg har lavet maden”?, “Jeg har nemlig skåret alt ud helt selv”! IMG_4603
IMG_4604Kniven er lavet på den måde at børn ikke kan skære sig på den, men den kan skære frugt og grønt ud med de takker den har uden at børn kan komme til skade. Den er nemlig ikke skrap men lavet lidt som en savn – Liva laver nemlig en bevægelse som hvis man saver i træ og hun får skåret alt ud som var det en leg for hende. Den er rigtigt nem at bruge for en som hende på 3 år og så er hun super glad for at den er lyserød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *