Sommerhus

Oppe i sommerhuset igen – Vi kan ikke få nok!

Så er vi i sommerhus igen – Vi kom her op igår aftes. Tobias er hjemme da han havde møder både igår og idag men cykler så her op senere når hans sidste møde er slut. Vi køre herop så tit vi kan nu hvor vejret er godt og holder forlænget weekend. Lige nu gør vi det sådan at vi er hjemme og arbejder 2-3 dage og køre derefter op i sommerhuset og er frem til søndag. Så arbejder vi igen 2-3 dage og så op i sommerhus igen. Vi holder som sådan ikke sommerferie i år men tager i stedet nogle dage fri og tager herop og er. Min barsel er slut og jeg arbejder igen fuld tid på Trold & Blomst.
imageVi havde en dejlig morgen tur ned til stranden med Bonzo – han skal jo ud og gå, så begge børn røg op i barnevognen og så gik vi ellers ned til stranden for at kigge på sten. Men det blæste helt vildt i morges nede på stranden plus Liva frøs og var ikke helt morgenfrisk (Hun ville heller ha siddet derhjemme på sofaen inde i varmen!) Så vi skyndte os hjem igen for at hygge med dyner i sofaen og så tegnefilm. Løvernes konge er den Liva vil se når vi er i sommerhus – hun kan alle sangene nu og synger med på dem alle når hun ser filmen. Hi hi, så hyggeligt og elsker at hun elsker den – En af de bedste disney tegnefilm der nogensinde er lavet – Hvis i altså spørg mig!  image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *