Louis og jeg

Øv, nu med en feberramt lillemand.

imageLouis har fået feber – i går var den på 38,6 og i dag har det været oppe på 38, 8. Vi (jeg og børnene) var hjemme hos en af mine veninder i går da hun havde fødselsdag. Louis og Liva leget og leget også med de andre børn der var der, men Louis ville ikke rigtigt spise noget og var ret pylret. Vi endte med kun at være der i 2 timer fordi Louis var så pylret (ked af det) til sidste at jeg faktisk ikke kunne holde ud at være der! Så da vi kom hjem tog Tobias ham og putte ham i badekaret så han kunne sidde og lege lidt der, men 5 min efter kaster Louis eller op i stride strømme. Ud af næsen kom det også alt i mens han kæmpe med at få vejret da der kom ret meget ud! Så synd for ham, han har jo haft det dårligt hjemme hos min veninde og derfor han har været sådan. Dårlig samvittighed over jeg ikke lige stoppe op og tjekket ham for om han var varm eller om der kunne være noget galt siden han var så pylret hjemme hos min veninde. Jeg tog hurtigt et håndklæde og fik ham op af badekarret da han var færdig med at kaste op og imens gjorde Tobias rent!

Vi havde en okay nat, men i morges da Louis vågen kunne vi godt se at han ikke skulle i vuggestue. Tog så igen hans temperatur som var på 38, 8. Han kogte og var virkelig varm. Hele dagen har han hængt på mig. Jeg har ikke kunne sætte ham fra mig eller lave noget som helst uden at han begyndte at græde. Så vi har det meste af dagen hygget i sofaen og set Ramasjang og tegnefilm med hans dyne og klud. Han har ikke rigtigt ville spise noget eller drikke – men i det mindste har han ikke kaste op så håber bare at det kun lige var i går og at det ikke sker mere. Hans feber skal helst være væk på onsdag da vi skal til ørelægen for at ha lavet høreprøve og ha tjekket om hans dræn stadig sidder som de skal. Plus at vi også skal ud til Læbe Ganespalte Centret i Hellerup og have et møde med læge/kirurg, tandlæge og en masse andre vigtigt mennesker som skal se Louis og hans gane efter hans gane er blevet lukket. Så onsdag er en vigtigt dag og derfor skal den feber væk! Han blev jo vaccineret i sidste uge – 15 måneders vaccination. Og lægen sagde godt nok at de næste 14 dage kunne han godt få feber på pga han er blevet vaccineret. Jeg håber det kun er derfor han har feber og at den forsvinder ret hurtigt igen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *