Mad og opskrifter

Livas yndlings juice og en lille irritation over juicemaskinen.

Sponsoreret

I den juicemaskine vi har fået fra Philips fulgte der denne lille opskriftsbog med. Vi har siddet og kigget den igennem og læst højt for Liva om hvad der er i de forskellige juice opskrifter. Derefter givet hende muligheden for at vælge en opskrift hun gerne vil lave og så lave den.

IMG_4784 IMG_4785

I dag valgte hun en juice opskrift med æble, pære og lime i og den smagte ret så godt og Liva drak nærmest den hele.Som hun selv sagde så var det altså hendes yndlings juice. Jeg, Tobias og Louis fik næsten ikke noget fordi Liva var så vild med den 🙂 Vild simple og nem at laver.
IMG_4786 IMG_4790

Vi har nu fået lavet en del juicer med den nye maskine og jeg har kun en lille fejl ved den. Det er en lille irritation men mest fordi det påvirker Liva i om hun vil drikke sin juice eller ej. Når vi laver en juice så ender der altid en lille smule frugtkød/skræl med ned i juicen. Hvordan det kan lad sig gøre ved jeg ikke, men der er frugtkød/skræl med i vores juice hver gang! Det er bittesmå stykker, men man kan mærke dem på tungen når man drikker, nogen gange er det skræl fra citron eller rødbede og så er det jo ikke så rart. Er der noget frugtkød i Livas juice og hun drikker den og får det i munden så er der kæmpe skandale. Oh my god, hun kan skabe sig over det stykke frugtkød og vil slet ikke drikke mere juice pga det. Så jeg kigger altid lige hendes juice igennem før hun får den – men det er sku lidt irriterende at der altid er små stykker i og det ikke er ren juice! IMG_4793

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *