Liva og jeg, Små citater og spørgsmål fra Liva

Små citater og spørgsmål fra Liva – Kærlighed

Mens vi sad og spiste aftensmad sagde Liva:

Liva: Mor og far! Jeg ved godt hvad kærlighed betyder.

Jeg: Nå, hvad betyder kærlighed da?

Liva: ‘Det betyder at man må kysse og kramme og at den man elsker må man kysser og krammer.

Åhhhh mit hjerte smeltet da hun sagde det og jeg fik da også lidt våde øjne. For hold nu kæft jeg elsker hende og de ting hun fortæller eller spørg om. Lige fortiden kommer hun virkelig med mange små guldkorn som giver mig et indblik i hvordan hun ser verden med hendes øjene. På en eller anden måde er det nok også en lille milepæl, en slags bekræftelse i at hun selv føler kærlighed, for hun får i den grad kys, kram og at vide at vi elsker hende hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *