Mad og opskrifter

Æbler fra sommerhuset og rester fra køleskabet – Lækker friskpresset juice!

Sponsoreret

Tobias var et smut oppe i sommerhuset for nogle dage siden og havde inden han tog hjem plukket de sidste æbler fra vores æbletræ der står deroppe. De få der kunne reddes trods vi er i oktober måned fik han med hjem som vi nu har brugt i to slags juicer. Citron, ingefær og gulerødder var rester fra køleskabet og skulle bruges inden det blev for dårligt – og det er jo det gode ved at have en juicemaskine. Er grøntsager og frugt ved at nå sin udløbsdato så er det bare med at smide det i juicemaskinen for så går det til noget lækkert i stedet for at ende i skraldespanden 🙂 

img_6967

Den første juice:

  • Æbler
  • Frisk ingefær
  • 1 øko citron

Ret så simpel at lave og kræver ikke meget andet end at skære skrællen af ingefæren. Kør alle ingredienser igennem juicemaskinen og smag til efter hvad du synes er passende med ingefær og citron.

img_6968

Den anden juice:

  • Æbler
  • Gulerødder

Igen ret så simple at lave – her skal det hele bare i juicemaskinen og wupti så har du en æble/gulerodsjuice.

img_6969 img_6975

Prøv lige og se de farver begge juicer har når de er klar! De er så flotte og ser helt anderledes ud end købe juicer gør. Liva drak 2 glas af den første juice. Den med æble, citron og ingefær i. Den synes hun var god, men den anden juice ville hun slet ikke smage på fordi hun vidste der var gulerødder i! Hvordan kan man ikke lig gulerødder? Jeg forstår det ikke, men forhåbentlig ændre det sig når hun er blevet lidt ældre. Indtil da må jeg bare “gemme” dem i juicen – min eneste måde at få grøntsager i hende på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *