Louis og jeg

Første forældresamtale i vuggestuen ang Louis

I dag har jeg været til den første forældresamtale i vuggestuen. Jeg havde ikke rigtigt skænket det så mange tanker, men var alligevel lidt spændt på at høre hvad de ville sige.

Det gik virkelig godt og jeg gik derfra med det største smil på læben! Vi gennemgik alle hans kompetencer og min lille mand blev rost til skyerne. Han er så glad for at være der og stortrives dernede, hvilket også var min fornemmelse. Det er bare rigtigt rart at få det af vide af dem der er sammen med ham hver dag.  Vi snakket om hans spalt og at han stadig har hul i ganen, men at det ikke genere ham når han sidder og spiser og drikke. Vi fik også snakket om sprog og hvordan de synes han har udviklet sig med at tale. Og han snakker åbenbart rigtigt meget når han er i vuggestue. Han prøver i hvert fald og hans pædagoger prøver at sidde med ham (når der er tid) og snakke om de forskellige ting han leger med. Han kan nu sige en af pædagogernes navne og så siger han meget “Min” og “Nej”.

Jeg er så glad for at han går der og at han har de to dejlige pædagoger som han har på sin stue. Plus deres pædagogmedhjælper er en af Louis yndlings og den han helst vil over til når jeg aflevere ham. Afleveringerne går også super godt, han græder ikke og er rigtigt god til at vinke farvel til mig. Det er noget helt andet end den oplevelse jeg havde med Liva, da hun gik i vuggestue. Og jeg er så glad for at det ikke er kaos, gråd og skrig hver dag når jeg skal aflevere ham. Det var det med Liva og det var virkelig hårdt at skulle igennem sådan nogle afleveringer hver dag da hun gik i vuggestue.

Men min lille mand er glad for at være der og han leger og hygger sig med de andre børn i hans stue. Så jeg kunne ikke være mere glad og lykkelig. Det er bare så vigtigt at man som mor føler sig tryg med de mennsker der skal tage sig af ens børn hver dag i så mange timer. Og den tryghed og gode fornemmelse har jeg med Louis vuggestue og hans pædagoger. Og det betyder bare alt for mig, især efter de problemer jeg havde med Livas vuggestue. Hvilket også er grunden til Louis ikke er starte i den men i en anden!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *