Alt muligt blandet

Så er Tobias rejst til Indo – Alenemor igen, igen igen.

Midt i efterårsferien er jeg blevet “alenemor” da Tobias i dag er rejst ned til kontoret i Indo. Jeg er nu ret vant til det efter 8 år sammen med ham. Det er sådan det er, og altid har været. Om det altid vil være sådan kan jeg ikke sige. Men det er ikke altid så hårdt. De gange det har været hårdt har været efter Louis var blevet født. At være alene med et barn er ingenting i forhold til to, for ikke at glemme at vi også har en hund der skal gås med. Tobias har været afsted 3 gange nu siden Louis er blevet født. Og det er ikke særlig mange gange i forhold til før. Før rejste han hver 3 måneder og var afsted op til 4 uger pr gang. Nu er det måske hver 6 måned han rejser og så er han kun afsted i 12-14 dage. Så det er til at overleve.

Rigtigt mange spørger mig altid, om det ikke er hårdt at han rejser som han gør. At jeg er hjemme med børnene og skal klare alt det praktiske og sørge for at hverdagen fortsætter, imens han er afsted. Og jo selvfølgelig er det skide hårdt! Det er hårdt at være alene om det hele, men jeg har en god familie og svigerfamilie som altid stået med åbne arme og hjulpet mig når det brændte på herhjemme. Det er super hårdt at skulle undvære hinanden. Men Tobias og mit forhold har godt af at han rejser som han gør. For det betyder at at vi kommer til at savne hinanden. Vi får ligesom genskabt den der følelse af at være nyforelsket, at savne hinanden og have sommerfugle i maven over at se ham igen. Det hele kan godt gå hen og blive hverdag for os hvor det kun handler om praktiske ting. Og når han så rejser og er afsted så kommer de der kærlighed følelser frem i os begge og det er rigtigt rart at vi begge har det på den måde.

Så de næste 12 dage skal gå med at hygge om børnene, forkæle dem lidt ekstra og som fast tradition så skal Liva sove inde hos mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *