Alt muligt blandet

30 år og nu med grå hår!

Ej ej ej, jeg har fået en krise! Var hjemme hos min søster igår og imens vi sidder og snakker kigger hun lidt underligt på mig. Jeg spørg hvad der er i vejen og hun siger til mig at hun kan se et gråt hår. Så det fjerne hun lige, men da hun gjorde det fandt hun et mere og et mere og et mere. Ahhhhh 5 grå hår fjernet hun! Der er sikkert flere, men har lidt svært ved at acceptere at jeg som 30 årrig allerede har fået grå hår. Det var altså noget jeg først havde regnet med ville komme når jeg ramte slut 40’erne. Så lidt tidligt på den!  Jeg har nu bestilt en tid hos min veninde som er uddannet frisør. Min egen frisør har så travlt at hun har 4 måneders ventetid. Og det kan jeg altså ikke vente på. De grå hår skal væk NU!! Så i morgen skal jeg ha farvet og klippet mit hår. Kan ikke lige finde ud af om jeg skal forblive i den lyse ende og få flere lyse striber i eller om jeg skal farve det mørkt igen som min normale hårfarve er. Det skal jeg lige ha tænkt over men i hvert fald så skal det klippes og der kommer nok til at ryge en del. Mine spiser er så tøre og jeg vil gerne have mit hår ser sundt ud.

Jeg har lidt ideer her som jeg vil vise min veninde. Men om det bliver det ved jeg ikke endnu. img_7284 img_7285 img_7286

Kende jeg min veninde så vil hun nok lave noget helt vildt anderledes på mig. Så glæder mig faktisk lidt til i morgen – Nyt og sundt hår og ingen grå hår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *