Liva og Louis

En hyggelig lørdag, vandt en økologisk kylling og begge børn har lavet kalenderlys

img_7453

Vi har virkelig haft en hyggelig og dejlig dag idag. Trods Tobias og jeg stadig er lidt syge.  Louis kaster op igen igår aftes. Men det var nok mest pga ham og Liva leget så vildt med at hoppe ovenpå hinanden at han kaste op. Når han lander på maven (oven på Liva) flere gange så ender det jo med at gå galt. Og den vilde leg stoppe da han kaste alt sin aftensmad op. Men ellers har vi haft det okay i dag, lidt sløve men vi overlever som altid Tobias og jeg. Det er sku hårdt når vi begge er syge samtid, for man kan ikke bare ligge i senge dagen lang. Vi er begge nødtil at være på når vi begge ved vi har det dårligt. Og så må man tag hensyn og hjælpe til med børnen hvis den ene lige pludselig er nødtil at løbe ud på badeværelset. Så vi begge tog med da Liva skulle til dans i morges. Så tog vi videre ud i Ikea da vi lige hurtigt skulle have nogle ting og så videre i Bilka og så hjem og hygge.

Jeg havde deltaget i en konkurrence inde på Faktas app og jeg vandt sku!! Jeg vandt en kylling, men ikke en alm kylling. En økologisk fritgåene kylling som normal koster 100 kr. Så vi kørte lige forbi Fakta også og hente den og havde jeg derfor sat mig for at jeg for første gang skulle lave en hel kylling i oven. Det havde jeg altså aldrig prøvet før. Jeg gik alle mine kogebøger igennem og fandt en god opskrift i en Jamie Oliver kogebog – åhhh elsker den mand og hans mad. Når men jeg hoppet ud i at lave den her kylling i oven og den blev sku ret god. Altså Tobias roste mig for at den var bliver vellykket – jeg som ikke kan koge kartofler har altså lavet en hel kylling i oven for første gang og uden at det gik galt. So happy!!!

Her til aften har Liva og Louis lavet kalenderlys. Det var Louis første gang så han leget mest med ler. Han skulle selvfølgelig lige prøve at smage det, smide en del af det på gulvet og kaste med det. Måske han var lidt for lille? Husker bare Liva ikke var meget ældre end hvad han er nu da hun lavet sit kalender lys første gang. Men jeg hjalp ham og Liva lavet sit eget (med lidt hjælp fra farmand) Faktisk første gang Tobias har deltaget i at lave juledekorationer med os, de andre gange har han siddet og arbejde og lade mig få de minder med Liva. Men med Louis som også skulle deltage var der lige lidt mere at se til og jeg kunne ikke give Liva min fulde opmærksomhed som jeg plejer når vi har lavet det de andre år. Så jeg spurgte Tobias om hjælp og det var vildt hyggeligt at vi sad sammen som familie og lavet juledekorationer.

img_7444img_7451img_7447

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *