Liva og jeg

Julen starter tidligt hos os i år – Julepynt på Livas vindu og julelys i haven.

img_7463Imens Louis har sovet lur og Tobias var ude og træne har Liva og jeg julehygget. Hi hi, hun er virkelig gået all in med at vi skal pynte op og fejre at det er jul. Vi har haft nissehuer på det meste af dagen og sunget julesange. I går aftes hente vi vores kasse med alle vores juleting i ned fra loftet. I dag kigget jeg så kassen igennem for at se hvad vi havde at pynt og fandt nogle vindues klistermærker som Liva fik af min mor i kalendergave sidste år.  De skulle selvfølgelig op og hænge på vinduet med det sammen da Liva så jeg sad og kigget på dem. Ihhhh hvor kunne hun bruge meget tid på at tænke over hvor hvert lille klistermærker skulle sidde på hendes vindu. Hun klistre dem alle sammen på helt selv uden min hjælp og var meget stolt da hun endelig var færdig. Hun spurgte mig om det var jul nu og om vi skulle åbne gaver. Hi hi hun kan slet ikke vente med at det bliver jul eller at det bliver juleaften. Det bliver en lang december måned for hende!

Jeg har også været ude og sætte julelys op i vores træ samt hængt fugle mad op. Og det gad ingen af ungerne at deltage i, så det måtte jeg gøre alene! Vi var hurtigt i Harald Nyborg tidliger i dag, da jeg havde lovet Liva at hun måtte få et juledyr. Hun valgte så en snemand som er så fin når den er tændt. Den har fået en plads under træet og pynter nu ret så fint når den er tændt. Jeg er normal ikke til den slags julepynt, men Liva ville virkelig gerne have en så lovet at hun måtte få en hvis Tobias gik med til det. Så nu mangler vi bare at det sner og så er vi klar til december måned. Jeg skal selvfølgelig har pynte op nede i stuen men venter til næste weekend med at gøre det. Det kan også blive for tidligt at pynte op til jul, vi er trods alt stadig i november måned 🙂  img_7462

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *