Alt muligt blandet

Kærlighed og lykkelige børn.

img_7155

Tobias kom hjem i morges og derfor vågnet begge børn og jeg op til hans dejlige ansigt. Trods vi vågnet ved 7 tiden så havde Tobias allerede gået med Bonzo og været forbi vores lokale bager og købt morgenmad. Så der blev lavet friskpresset juice, kaffe og så stod den på morgen hygge. Vi tog det ret stille og roligt her til morgen for at ungerne kunne være sammen med Tobias inden de skulle i vuggedtue og børnehave.

Efter vi sammen havde afleveret ungerne kørte vi  hjem igen og lagde os på sofaen!  Jeg havde faktisk regnet med at han skulle på arbejde men han valgte at holde fri – hvilket jeg har været hel vild glad for. Det mangler også bare nu hvor han har været i Indo og arbejde i 12 dage i træk og jeg har været alene med ungerne og en hund. Vi lå bare i sofaen og snakket holdte om hinanden, kysse og kramme. Det er også sjældent at det sker, bare ligge og snakke om alt muligt. Og det var rigtigt rart. Jeg kan virkelig mærke at jeg har savnet ham. For jeg er virkelig glad for at han er kommet hjem igen. Altså jeg er glad hver gang Tobis kommer hjem fra en af sine rejser og jeg har savnet ham hver gang. Ved ikke hvorfor men denne gang er det anderledes for mig. Jeg har nærmest være som en sugekop som har siddet fast på ham hele dagen. Jeg har ikke ville give slip på ham siden jeg vågnet i morges!

Vi tog hen og spiste frokost på vores yndlings cafe nede på Bryggen. Vil lige anbefale Cafe Alma, super hyggeligt sted som laver de bedste chai latte og de bedste burger! Inden Tobias og jeg fik Liva sad vi mange aftener der nede og drak chai latte imens vi spillet backgammon.

Efter jeg havde hentet ungerne har Tobias været på og leget med dem hele aften. Elsker at stå i køkkenet imens jeg laver mad og se ham være sammen med børnene. Grine, kysse og kramme dem. Give dem den opmærksomhed og kærlighed som de ikke har fået fra ham i de 12 dage han har været i Indo. Åhhh hvor har Liva savnet ham, især om aften når hun skulle sove. Hun er så glad for han er hjemme igen. Og det er også far der skal gøre alt med hende. Jeg findes nærmest ikke i hendes verden – i hvert fald ikke lige i dag. Når jeg står der og kigger på dem kan jeg mærke den der følelse af at alt bare er rigtigt. Alt er som det skal være, at jeg har valgt den rigtigt som far til mine børn. Den rigtigt som er manden i mit liv og som jeg elsker. Jeg er heldig, virkelig heldig og lykkelig over at have ham i mit liv. I vores liv! Og hvor er jeg glad for at ha fået ham hjem igen. Næste gang må vi tage med ham, for savnet har været stort herhjemme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *