Alt muligt blandet

Om Snap Chat filter og sygdom her hjemme.

img_7431Ligger syg med opkast og har ligget i min seng hele formiddagen og er nu rykket ned i sofaen. Liva kaste op da vi i sidste weekend var i sommerhus. Louis kaste op tirsdag nat og Tobias har haft det dårligt siden onsdag. Igår aftes blev jeg så ramt og har været helt tømt for energi siden. De er hårdt ramt over i Liva og Louis instudtion med opkast og dårlig mave, så man skal vaske hænder inde man aflever og henter børnene. Men trods det så er vi alle blevet ramt her hjemme.

Når man så ligger her hjemme og har mega ondt af sig selv plus jeg keder mig helt vildt! Så begyndte jeg at lege med Snap Chat filter. Hi hi, jeg tror at dem der følger mig godt kan se at i dag har jeg røv kedet mig når de ser min historie med alle de forskellige filter. Elsker Snsp Chat og syns det er vildt sjovt at lege med  0b116bc9-f739-4d92-bc43-d3c4809efea7Nu skal jeg bare blive rask så vi kan få en god weekend og ikke en weekend hvor jeg ligger i sengen og sover den væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *