Louis og jeg

39,6 i feber, frygt for feberkrampe og ingen søvn.

Ligger i sengen med min mobil gemt halvt nede under dynen for ikke at lyser vores soveværelse for meget op. Tobias sover og imellem os ligger Louis. Han sover også – med en mega tilstoppet næse, så han snorker. Han ligger med sine ben og rumpe ind i mod mig og resten af kroppen ind imod Tobias. Han har 39,6 i feber og hoster helt vildt. Han falder aldrig rigtigt i søvn – i hvert fald ikke i dyb søvn for han bliver vækket hver gang han hoster. Nogle gange har han hoste anfald så han kaster op.

Snakket med min søster tidligere i dag efter at ha taget Louis temperatur første gang. På det tidspunkt havde han 38,1 i feber. Hendes ene datter havde nemlig lungebetændelse juleaften – hun fik pencilen og risikoen for at smitte var vis ret lav. Men da Louis er blevet mere syg siden juleaften (hoster, feber og pylret) snakket jeg lige med hende om hvad symptomer var for lungebetændelse og valgte at ringe til vores egen læge efterfølgende bare for at være sikker på han ikke var alvorlig syg. Tobias tog ham til lægen, vi fik en haste tid. Og Louis fejler ikke noget andet end at han er MEGET forkølet. Tobias blev sendt hjem igen med besked på at dryppe Louis næse med saltvand. Jeg stod lidt og kigget mærkelig på Tobias da han kom hjem og sagde det. Bare forkølet min røv! Jeg tror ikke på han kun er forkølet! Så ville han jo ikke havde feber! Jo mere tiden gik jo mere pylret blev Louis. Jeg gav ham et varmt bad inde han skulle sove og da jeg tog hans temperatur efter badet var den på 39.6. Tobias lage ham til at sove og så løb vi ellers op og ned imellem stuen og hans værelse 30 gange, for han kumme jo ikke falde i dyb søvn pga han hoste og han kogte pga den høje feber. Så jeg gav op og lagde mig i sengen sammen med ham.

Min søster skriver så igen senere på aften for at høre om han havde lungebetændelse. Og efter er par sms frem og tilbage havde hun jo nærmest skræmt mig fra hvid og sans over hans feber var så høj. Liva har aldrig haft feberkrampe og indtil videre har Louis heller ikke. Men begge mine søsters børn har haft det når de har haft høj feber. Hun skrev jo selvfølgelig at Louis ikke måtte sove alene, kun have ble på pga feberen, give ham en Panodil osv osv. Alt det man lære og får fortalt af vagtlægen/ens egen læge første gang ens barn er syg. Og jeg ved hun gør det i en god mening for hun vil jo bare gerne passe på Louis. Men hun skræmmer mig sku lidt for nu ligger jeg jo her og er bange for Louis skal få feberkrampe. Bange for at vågne op og se min søn ligge der ved siden af mig og have feberkrampe. Og hvad gør jeg så hvis han får det. Hvad skal jeg gøre? Hvad må jeg gøre? Kan jeg overhoved gøre noget? Må lige Google mig lidt frem for jeg kan ikke sove af frygt. Idet minste ligger han op af mig så mærke alle hans bevægelser og kan høre hans vejrtrækning. Men er sku lidt bange for at ligge mig til at sove. Vil jo bare gerne have at han får det bedre, at hans hoste forsvinder og at han får en hel nats søvn. For de sidste par nætter har ikke være sjove for ham pga den dumme hoste. Og nu hvor han har feber kan han slet ikke finde ro. Åhhh jeg kommer ikke til at få noget søvn heller. Og Tobias har fødselsdag i morgen, 32 år og stadig lækker!! Men jeg skulle jo gerne være frisk og glad – jeg er Ikke sjov at være sammen med hvis jeg er træt og ingen søvn har fået. Så må nok heller prøve at sove så jeg kan være frisk til i morgen. Louis sover i hvert fald nu og så må vi se hvor længe det holder. Kryds lige finger for at vi får en okay nat nu hvor Louis sover sammen med mig – ELSKER SAMSOVNING! Bare ikke når ens barn er syg og måske kan få feberkramper!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *