Alt muligt blandet

Den sidste gåtur ned til standen inden året slutter.

img_2013

Her til formiddag gik vi en langtur ned til stranden. Det var godt nok koldt for det blæser helt vildt i dag. Men ungerne var pakket godt ind i deres flyverdragter fra Reima. Bonzo elsker at være nede på stranden. Han løber rundt og skal altid lige ned og dyppe sine poter i vandet. Ungerne gad ikke at gå så de sad i barnevognen indtil vi kom ned til stranden. Vi kigget lidt på sten, bølger og fugle før vi vendte næsen hjem igen.

Jeg elsker vores gåture ned til stranden når vi er oppe i sommerhuset. Om det regner, blæser, sner eller er solskin så går vi altid lige ned og kigget på stranden. Og imens jeg stod der i blæsten med havet som udsigt, mine børn der stod og kigge på sten, Bonzo der løb rundt og Tobias ved min side tænkte jeg at jeg er verdens heldigste på jorden. Jeg har min lille familie som elsker mig. Vi er alle raske og lever et godt liv. Og hvor håber jeg på at 2017 vil være endnu et år hvor vi kan skabe masser af gode minder og oplevelser sammen som familie med masser af kærlighed. img_2015 img_8033img_8039img_8036

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *