Liva og jeg

17 spørgsmål – Verden ifølge en 4-årig

Flere gange er jeg faldet over blogindlæg hvor blogger har stille sit barn nogle spørgsmål. Og der var kommet nogle ret søde og sjove svar ud af det. Så nu har jeg altså kopieret de spørgsmål men ændret dem lidt og spurgte Liva om hun ikke havde lyst til at svare på de her 17 spørgsmål for mig.

Så her er i hvert fald hvordan livet hænger sammen set fra Livas som på dette tidspunkt er 4 år:

 1. Hvad er din ynglings farve: Lyserød og Lilla. Men mest lilla.
 2. Hvad er dit ynglings tal: 1
 3. Hvad er du mest bange for? Jeg er bange for hekse og trolde.
 4. Hvad gør du, når du er bange for noget? Så går jeg væk fra det og gemmer mig under dynen.
 5. Hvad tror du, der sker, når man dør? Så ligger man ned sådan her (Liva viser mig på sengen hvordan man ligger når man er død, med lukket øjne og tungen ud af sin mund) Så flyver man op til himlen og så savner man den person der er død. Ligesom jeg savner oldemor.
 6. Hvad glæder du dig mest til, når du bliver voksen?  Jeg glæder mig til at skal gå i skole. Og arbejde ligesom dig mor.
 7. Hvis du kunne få tre ønsker opfyldt, hvad skulle det så være? Hmmmm, jeg ønsker mig My little pony hus og dukker. Jeg ønsker også at der snart kommer sne. Og så ønsker mig jeres soveværelse fordi det er støre. Mit værelse er alt for lille!
 8. Hvem er din allerbedste ven? Benjamin (fra børnehaven)
 9. Hvad vil du allerhelst lave i sommerferien? Hoppe i trampolinen.
 10. Hvis du kunne have én superevne, hvad skulle det så være? Lave is ligesom Elsa fra frost.
 11. Hvad er du god til? Jeg er god til at danse!
 12. Hvad er det bedste ved mor? Når du leger med LEGO sammen med mig.
 13. Hvad er det bedste ved far? At han tager mig med i svømmehallen.
 14. Hvad er det mest irriterende mor? Når mor bliver sur.
 15. Hvad er det mest irriterende ved far?  Når far drille og jeg siger stop og han så ikke stopper.
 16. Hvad er det allermest ulækre i hele verden? Lort!!!!
 17. Hvis du kunne være lige hvem, du ville for en dag, hvem skulle det være? Elas fra frost og Mini Mouse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *