Alt muligt blandet, Liva og Louis

Søskende kærlighed, nattøj på hele dagen og røven i sofaen.

img_8156

Jeg er på dag 5 siden min bryst operation og jeg har stadig ondt – især i venstre bryst lige der hvor de har skåret mig op. Jeg har faktisk ingen smerter i højre bryst, ingen jag eller nogen problemer når jeg bruger min højre arm. Men venstre bryst gør sindsyg ondt lige meget hvad jeg gøre. Det eneste tidspunkt hvor jeg ikke har ondt (trods jeg er på smertestillende) er når jeg sidder ned. Så min plads er i sofaen, ligesom alle de andre dage siden jeg blev opereret. Tobias skulle tidligere lige tjekke om det hele så fint ud og i det han fjerner plasteret for at tjekke mit sår under venstre bryst bliver jeg svimmel og falder sammen. Tobias når lige at gribe fat i mig og for hjulpet mig ned i sofaen. Jeg glæder mig så meget til jeg ikke har smerter mere og kan være “normal” igen!

Ungerne har stadig nattøj på men det er også søndag, så vi tager dagen i dag i et virkelig stille tempo. Tobias er ude og løbe lige nu men har her til formiddag har han være alene med børnene i svømmehallen. Jeg elsker virkelig den mand. Elsker at han har overskud og lyst til at tage ungerne med i svømmehallen (for første gang alene med begge børn) så jeg kan sidde og slappe af / holde mig i ro i sofaen! Jeg skal fandme op og træne når jeg engang må det igen, for jeg bliver da tyk af at sidde i sofaen dagen lang uden at må noget som helst! Louis sover lur nu ude i barnevognen – bare rolig han er pakket godt ind med både jakke, hue, dyne og sovepose. Så han sover altså trygt ude i sin barnevogn trods minus grader og sne. Liva sidder med sin iPad ved siden af mig her i sofaen og hygge. Hun elsker at hun stadig har nattøj på og hvis det stod til hende så skulle hun have det på resten af dagen. Jeg får nok en lille kamp med hende senere når hun skal skifte til noget mere normal tøj. Min mor har nemlig fødselsdag i dag og vi skal ud og spise med hele familien for at fejre hende. Jeg  håber jeg kan klare mig igennem middagen trods smerter.

Weekenden er lidt hård fordi Liva og Louis ikke er i vuggestue og børnehave. Så når jeg sidder fanget i sofaen med smerter og føler mig vild handicappet fordi jeg ikke kan gøre noget så er det altså vildt fedt at de to er i den aldre nu hvor de leger sammen. De har det så godt sammen og leger sammen hele tiden. De griner og løber rundt. Alt hvad Liva gør det gør Louis også. Jeg elsker at de er så tætte og har sådan et godt forhold til hinanden. Jeg elsker at se den kærlighed og afhængighed de to har til hinanden vokse for hver dag der går. Mit hjerte smelter helt og jeg kan sidde og kigge på dem lege sammen og tag mig selv i at vil stoppe tiden og bare lade dem være i den alder de er nu. De er hinandens bedste venner og meget sjældent hvert sit sted.

Selv om jeg er begrænset i at kunne bevæge mig og lege med dem så for jeg stadig sunget en del børnesange med dem, lagt puslespil og tegnet tegninger. Så lidt kan jeg, men Tobias er den der underholder og leger med dem hvis de ikke selv hygge sammen. 

img_8152img_8147

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *