Ferie og rejser

Afsted mod Hemsedal i Norge.

img_8460Vi tog afsted mod Hemsedal igår for at stå på ski i en hel uge. Hvor meget ski jeg kommer til at stå på ved jeg ikke lige endnu. Pga min brystoperation for en lille måned siden, må jeg ikke rigtig stå på ski. Så jeg tager det nok meget stille og roligt i år og ser den her skiferie mere som noget vi gør for Livas skyld. Hun skal nemlig på skiskole for første gang og lære at stå på ski. Og jeg håber virkelig at hun vil syns det er sjovt og at det er noget hun kan lig.

Tobias og jeg har aldrig være i Hamsedel før, men vi har læst og hørt så meget godt om det at det blev stedet i år. Vi har hørt at det skulle være det bedste sted for børnefamilier og især for børn der skal lære at stå på ski. Det bedste sted i Norge og Sverige siger Thomas Urskov i sit ski program om Hemsedal. Så vi vælger at stole på Thomas Urskov, for når han siger det så må det da passe! Hi hi. Så vi fik hurtigt booket hytte og skiskole til Liva. Og igår kørte vi så ombord på Oslobåden. Må lige sige at en overnatning på Oslobåden er ikke helt billig! Og derfor har vi valgt at tage afsted med Oslobåden fredag istedet for lørdag. Lørdag var dobbel op i pris i forhold til fredag. Så vi har taget en overnatning i nærheden af en oplader så vi kan oplade bilen lørdag. Og køre så til Hemsedal søndag hvor vi har vores hytte.

Jeg havde lidt fordomme om Oslobåden (desværre har jeg ikke hørt så positive ting om Oslobåden) men jeg er faktisk positiv overrasket. Vores kahyt er en standart kahyt med et vindu, 4 senge og et lille badeværelse. Vildt hyggeligt faktisk og Liva var jo ret vild med at der var køjesenge. Efter vi lige var kommet på plads gik vi en tur rundt på båden. Hverken Tobias eller jeg har være med Oslobåden før så vi skulle lige rundt og kigge og vi var faktisk ret positive. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg havde tænkt eller regnet med men jeg syns faktisk det vildt hyggeligt og ungerne hygget sig helt vildt. Det er også lidt feder at løbe rundt på en båd, lege og overnatte i en køjesenge end at skulle sidde i en bil i 10 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *