Ferie og rejser

Dag 1 i Hemsedal

img_8481

Livas flyverdragt og hansker er fra Reima

Ej men altså en dejlig dag det har været. Jeg er vild med Hemsedal! Og ved i hvad? Jeg har en datter som er mega sej til at stå på ski. Allerede da vi kunne se skibakkerne lige inden vi ankom til Hemsedal sad Liva og råbte i bilen at glæde over at hun kunne se folk stå på ski ned af bakkerne. Det kunne simpelhen ikke gå for hurtigt for hende.

Vi ankom ved 14 tiden men kunne først få vores hytte ved 17 tiden. Tobias gik derfor med Liva ind og fik lejet ski til ham og hende. Vi pakket skiundertøj, flyverdragt osv frem og fik pakket ungerne godt ind. Og før jeg fik set mig om så var Liva løbet med Tobias. Hun var selvfølgelig usikker de første par gange ned af børnebakken. Tobias kørte med hende, holdt om hende og viste hende hvordan man bremser. Hun var så sej og de to sidste gange hun kørte med Tobias ned af børnebakken råbte hun hele vejen ned “Slip far, jeg kan selv” imens hun prøve at fjerne hans hænder så han ikke kunne holde om hende. Hi hi jeg var fald af grin over hende for hun blev sur på Tobias til sidst over at han blev ved med at holde om hende. Hun havde så meget selvtillid i dag og ville bare så gerne selv stå på ski.

Louis var ikke hel tilfreds over kulden og sneen. Han vill meget heller ind i cafeen og rende rundt end at være ude. Han brokket sig en del, hang på mig, ville ikke gå eller noget. Så jeg gik ind i varmen med ham. Det fede ved Hemsedal er at alt er samlet et sted, alle skibakker slutter det samme sted. Cafe, butikker, restaurant, hotel, hytter, børnebakkerne er et og samme sted. Og jeg er vild med det. Imens Louis og jeg hygge i cafeen og får en kop varm kakao med flødeskum kan vi ser Liva og Tobias står på ski.

Nu håber jeg bare at alt kommer til at gå godt når Liva skal på skiskole i morgen.img_8498 img_8509

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *