Ferie og rejser

Dag 5 i Hemsedal

img_8608Sidste dag på skiskole for Liva. Og hun er seriøst blevet sej til at stå selv. Tobias har de andre dage stået sammen med hende om formiddage og øvet sammen med hende. Så har hun holdt en pause på en time til halvandet hvor vi har hygget med varm kakao og chokoladeboller – Liva og Louis har så leget over i legehjørnet indtil hun skulle ud og stå på ski med hendes skilærer og de to andre på hendes hold.

I dag slutte de af med at møde Valle for enden af børnebakken. De sagde hej til ham og så skulle de sammen med alle de andre børn der også havde været på skiskole lave tovtrækkeri imod skilærerne. Børnene og Valle vandt selvfølgelig. Liva fik et flot diplom på at hun havde bestået sin første skiskole og hvor der står hvad hun har lært de sidste 4 dage. Hun var så sindsyg stolt og meget glad. Hun ville slet ikke hjem og slappe af som vi har gjort de andre dage. Så hende og Tobias tog ud og stod på ski i en time mere inden vi kørte hjem til Bonzo.img_8952 img_8955

I formiddags var Louis også ude og stå på ski sammen med Liva. Jeg havde sko på og løb med Liva ned af bakken. Tobias havde ski på og stod med Louis. Louis siger ikke rigtigt noget. Han har sådan et stone face – kigger bare . Han smiler ikke men græder heller ikke. Men hver gang Tobias komme ned for enden af bakken med ham klapper han i sine hænder. Tobias spørg ham hver gang om de skal prøve igen og Louis nikker ja hver gang og siger “mer mer mer”. Så vi går ud fra han kan lig det! Han er så sød med hjelm, skibriller og ski.img_8598

Jeg fik lejet ski i dag og var oppe og stå i en lille time imens Liva var på skiskole og Louis sov. Så i dag var det Tobias der fik lov til at sidde og slappe af nede i cafeen. Jeg kørte stille og roligt. Har ikke stået på ski i 3 år (tror jeg, hvis det ikke er længer tid siden) så jeg skulle lige ind i rytmen igen. Men det er lidt som at cykle, når man første har lært det så glemmer man det ikke. Jeg elsker at stå på ski og er vild med at Hemsedal har så mange bakker der er blå. Jeg som ikke har stået på ski i så mange år hopper ikke lige ud på en rød og slet ikke en sort bakke. Så de blå bakker er jeg vilde med. Jeg var næsten oppe på toppen af bjerget og hele vejen ned til cafeen var der blå bakker. De er vild brede, så masser af plads til at bevæge sig på. Jeg var vild med Hemsedal på rigtigt mange måder inden jeg havde været oppe og stå på ski. Men efter jeg har været på ski i dag er det blevet et af mine ynglings steder når det kommer til skiferie. Hvis det står til mig så skal vi til Hemsedal igen næste år!img_8639 img_8635

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *