Ferie og rejser

Farvel og tak for denne gang Hemsedal

img_8950

Så er vi på vej hjem fra Hemsedal og er på Oslobåden nu, imorgen når vi vågner så er vi i DK igen. Da vi var på Oslobåden sidst havde vi ikke lige undersøgt alt det børnevenlige underholdning der var ombord og var faktisk det meste af tiden i vores kahyt og hygget. Hvilket var helt fint – ungerne viste jo ikke hvad de gik glip af. Men i dag har vi altså være i Piratklubben, hvor begge børn har tegnet og fået ballon svær i hver deres farve. Stort hit for de løb jo bare rundt og leget! En masse krudt blev brændt af inden vi skulle spise og der efter ned og sove. Oslobåden har også et legeland. Hvor der er et boldrum med masser af farverige plasticbolde, og forskelligt legetøj til mindre børn. Men vi sprang faktisk legelandet over da ungerne hygge sig ret meget i piratklubben. Så næste gang vi skal med Oslobåden må vi tage over i legelandet og lege der 🙂 Nå det så kommer til aftensmaden så er det sku ret dyrt og det er lidt lige meget hvilken restaurant man vælger her på Oslobåden. Forstår ikke det er skal være så dyrt! Men alt i alt er jeg positiv overrasket over Oslobåden og hvor børnevenligt det er. Plus det er virkelig rat at ungerne ikke skal sidde i en bil i 10 timer og glo. Her kan de bare løbe rundt og lege uden at Liva hele tiden vil spørge “Mor hvornår er vi hjemme”! Og så lige noget jeg har kæmpe optur over, jeg blev ikke søsyg på vej til Oslo eller hjem! Jeg havde frygtet at jeg ville få det dårligt, men jeg kunne faktisk ikke mærke at båden bevæget sig så det har været en meget behagelig sejltur.

img_8721

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *