Alt muligt blandet

Kontrol hos Nygart – 1 måned for tideligt.

Sidder lige nu inde hos Espresso House på Kongens Nytorv og arbejder. Elsker virkelig at sidde her, her er vildt hyggeligt! Har været lidt træt af at sidder hjemme alene og arbejde, så det er rigtigt rart at komme lidt ud og sidde et sted hvor der er lidt liv og få en god kop kaffe og frokost.

Jeg har sammen med Tobias været til kontrol hos Nygart i dag. Da jeg stadig har smerter i venstre bryst og ikke har følt at alt var som det skulle være, ringet jeg og fik en kontrol tid 1 måned før jeg rigtigt skulle ha været til kontrol. Mit venstre bryst genere mig rigtigt meget. Og det har det gjort siden min operation. Jeg har ikke konstant smerter mere i venstre men hver gang jeg skal bøje mig ned for at samle noget legetøj op fra gulvet, bruge kræfter med venstre arm så gør det sindsygt ondt. Jeg kan bære på Louis og lave alt uden problmer. Men venstre bryst volder mig problmer på rigtigt mange måder. Igår fx skulle jeg skifte senge tøj hos os alle sammen og bare det at tage lagnet af ungernes og vores seng gjorde så sindsygt ondt. Og ligge nyt på igen var endnu slemmer! Bøjer mig ned så føler jeg at implantat falder med ned inde i mit bryst. Som om det ikke sidder fast, det bevæger sig rundt inde i mit bryst. Hvilket er vildt ubehageligt! Fordi jeg har valgt dråbeformet implantater så går jeg også med en frygt for at implantatet har vendt sig i mit venstre bryst, da jeg syns det ser lidt mere firkantet ud end mit højre!

Så trods at jeg rigtigt først skulle ha været til kontrol om en måned så fik jeg en tid i dag. Jesper som har opereret mig tog i mod mig og Tobias. Jeg forklaret Jesper hvordan jeg havde det og følte. Han kigget på mig og vi fik snakket. Tobias havde 30 spørgsmål, han havde tænkt meget mere over det end jeg havde – men Jesper var god til at berolige, svare og forklare det hele. Han mener ikke at der er noget jeg skal være bange for. Det hele ser fint ud og føles fint (Han skulle jo lige mærke for at se hvordan implantatet sad). Mit bryst er heller ikke firkantet som jeg føler det er – han tog billeder af mine bryster for at vise mig hvordan de sidder og ser ud! Og de er faktisk rigtigt flotte mine bryster.

Ang smerter, ja så har nogle bare mere ondt i det ene bryst i forhold til det andet. Og der er chance for at implantatet ikke sætter sig fast inde i brystet – hvilket vi håber på at det vil gøre med tiden! Ellers er det vist ikke så godt, men Jesper sagde at det må vi tag til den tid hvis det ikke satte sig fast! Så jeg håber virkelig at det vil sætte sig fast! Men lige nu sidder det ikke fast og det er derfor jeg kan mærke at det bevæger sig rundt inde i når jeg bøjer mig ned. Nu har jeg fået en ny kontrol tid om 5 uger, hvor han vil kigge på mig igen – jeg skal holde øje og mærke efter med venstre bryst om et bliver bedre eller værre. Han sagde at jeg godt kan regne med at jeg forsat vil have smerter i op til 6 måneder men at vi håber på de er væk inden for de næste par måneder. Der er ikke så meget at gøre andet end at se tiden and og håbe på at smerterne forsvinder og at mit implantat vil sætte sig fast!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *