Alt muligt blandet

Søndag – babyshower, vasketøj og tanker om indretning af Louis værelse.

img_9241

Sidder her i mørket ved siden af Louis’s tremmeseng. Han ligger helt stille imens han holder mig i hånden. Han sover ikke endnu men hver gang jeg rejser mig for at gå ud så græder han og kalder på mig. Liva sover (inde i min seng, vores faste tradition når Tobias er ude og rejse) Jeg kan høre vaskemaskine og tørretumbleren som er i fuld gang nedeunder i bryggeres.

Jeg har sidder her i godt og vel 1 time og 15 min og jeg nu fundet ud af at jeg vil lave om i indretningen af Louis værelse. Jeg skal være ærlig og sige at jeg har været rigtigt dårlig til at indrette hans værelse. Fra vi flyttet ind og frem til nu et år og 5 måneder senere har jeg ikke fået det indrette som jeg gerne ville. Hans værelse er en nødløsning, ment på den måde at han har en seng, en kommode og så en reol med alt hans legetøj. Jeg har prøvet at gøre det lidt hyggeligt med et blåt tæppe fra Ikea og blå gardiner med ugler på. Jeg kan bare se nu hvor jeg sidder og kigger rundt at hans værelse er slet ikke som jeg ville have det og det må der gøres noget ved. Skal bare lige finde lidt inspiration og have Tobias med ind over projekt Louis værelse.

Jeg har ellers haft en rigtigt dejlig dag i dag sammen med en masse af mine veninder. Vi har holdt babyshower for en af pigerne – hun blev virkelig overrasket og havde slet ikke tænkt over at vi i dag ville fejre at hun skal have en lille dreng. Vi er efterhånden mange nu i gruppen der har fået børn eller er gravide. Og vi har derfor holdt en del babyshower igennem de sidste par år. Så man ved at det bliver holdt på et tidspunkt når man er gravid men vi gør vores bedste for at de gravide ikke opdager det – hvilket lykkes i dag . Super hyggeligt og alt i mens var begge unger hjemme hos deres farmor og farfar og hygge.

Nu er Louis endelig faldet i søvn – jeg kan altid høre på hans vejrtrækning om han sover tungt og det gør han nu så jeg vil tage det som et tegn på at jeg kan snige mig ud. Skal lige ind og tjekke til Liva og så ned og forsætte med søndags vasketøjet – har stadig en hel bunke tøj der mangler at blive vasket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *