Ferie og rejser

Om at sove til middag med Louis, Liva har fået en ven og børneshow.

Kl er lort og jeg kan ikke sove. Jeg var ret træt efter frokost og valgte at ligge mig ind sammen med Louis da han skulle sove til lur. Som ca var ved 13 tiden. Da jeg vågent igen stod Tobias med Louis i armen (Louis var selv vågnet, kravlet ned af sengen og ud til Tobias i stuen) og kl var 15.30 på det tidspunk. Shittttt, jeg har sovet længe og tungt! For jeg har slet ikke hørt at Louis var vågnet eller kunne mærke at han kravlet ned af sengen.

Tobias skulle ned og svømme, derfor han også vækket mig. Ellers havde jeg nok sovet længer end til halv 4. Imens jeg sov med Louis havde Liva fået sig en ny ven – vores nabo har en søn på 4 år og de har åbenbart leget det meste af dagen. Så hende så jeg nærmest ikke før det var tid til at spise aftensmad.

Det er dejligt at se hun bare hygger sig, løber rundt og leger uden at jeg endelig skal sidde og holde øje med hende. Jeg er jo max pylremor og normal ville jeg ikke lad hende løbe rundt udenfor med mindre jeg kan se hende. Men føler mig tryg nok til bare at lade hende løbe rundt alene (med hendes nye ven) plus at hvis hans mor har det fint med det og ikke er bange for noget så burde jeg også give lidt slip og lade hende selv lege uden at jeg sidder og holder øje. Så hun kom først ind af døren da maden stod på bordet.

Her til aften var der børneshow – det er der hver onsdag aften. Vi så det sidste onsdag og Liva stod på sidelinjen og danset med. Hele vejen hjem efter det show blev hun ved med at spørge om hun ikke måtte danse med næste gang. Hvilket så var i aften. Tobias havde tidelige på dagen været over med hende i Playtime og øve de forskellige danse de skulle lære. Så kl 19.30 skulle hun mødes med de andre og gøre sig klar. Og kl 20.00 starte showet. Og hun danset alle 4 danse uden nogle problemer. Hun kunne følge med, danse de forskellige trin og var helt oppe forrest på scenen. Jeg er stolt over at hun gennemførte det. Jeg havde ikke regnet med at hun ville gøre det men hun gjorde det og hun var selv vild stolt over at hun havde gjort det. Louis havde en fest under hele showet. Klappet og peget på Liva imens hun danset og råbte hende navn hver gang han lige fik øje på hende. Hendes største fan er nok ham, åhhh hvor han dog ser op til hende.

Nu sover alle – Tobias skal løbe imorgen tidlig kl 8.00 så jeg brude sove så jeg bare kan være lidt frisk til at stå op og tag ungerne. Men pga min lur tideliger i dag er jeg ikke træt. Hmmmm, det her bliver et problem – kommer til at være for træt i morgen og hele min dag vil være ødelagt hvis ikke jeg prøver at sove. Så jeg lukker ned, sige godnat og ser om jeg ikke km smutte til drømmeland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *