Vores bryllup

Bryllup – I morgen sker det!

img_1538

Jeg ligger nede i kælderen hos min svigerforældre – i gæsteværelset med Liva ved min side og Louis i rejsesengen. Tobias har fået sofaen og sove på, da vi ikke kan sove 3 her i den lille seng Liva og jeg ligger i.

Jeg kan selvfølgelig ikke sove for er så nervøs over i morgen. Tænk at i morgen skal jeg giftes, sige ja til mit livs kærlighed og have ring på fingeren. En ring som jeg skal gå med resten af mit liv og som symbolerne vores kærlighed. Så er det slut med at hedde Pedersen til efternavn, det passer mig også helt fint. Det er sku lidt for normalt og kedeligt syns jeg!

Jeg har været ret presset i den her weekend og til trods for at vi fik telte op igår, borde og stole osv på plads. Så havde jeg valgt ikke at pynte op igår da jeg vidste det ville regne i dag. Og hold nu op hvor har det regnet meget i dag, ja i flere timer. Det har regnet så meget at vores telte ikke kunne klare det og faldt sammen. Mine svigerforældre og Tobias bror plus hans kæreste har knoklet med at få teltene op igen. Tobias valgte ikke at fortælle mig noget om det før jeg stod ude foran mine svigerforældres hus. Hvilket var klogt af ham for havde jeg vidst at alt det arbejde igår var spildt og vi skulle starte forfra i dag i regnvejret så var jeg seriøst brudt sammen!! De var lige blevet færdig med teltene da vi kom ved 5 tiden. Men der havde de altså være igang i et par timer. Fik lidt dårlig samvittighed over vi ikke selv var der til at sætte hele lortet op igen men Tobias ville ikke stresse mig mere end nødvendigt. Tak for det skat, du er verdens bedste.

Så efter aftensmaden var det endelig stoppet med at regne og jeg gik igang med at finde alt pynt frem. Min svigerforældre kom ud og hjalp mig med at hænge det hele op og det gik hurtigere end jeg lige havde regnet med. Det var nu ret sødt af dem at hjælpe, selvom jeg havde sagt de bare kunne slappe af. De havde trods alt brugt det meste af deres dag på at sætte alle teltene op igen.

Så nu er der kun due, borddækning og nogle småting som skal laves i morgen tidlig. Nåååå ja, og så ha jeg da også lige 60 balloner der skal fyldes med helium!! Og så skal jeg selvfølgelig lige gøre ungerne klar og mig selv. Puha, jeg skal tidligt op i morgen. Men jeg er ikke træt og tror virkelig ikke jeg kan sove. Er alt alt alt for nervøs og spændt. Har så mange sommerfugle i maven! Men jeg må nok heller sige godnat. Skal jo være frisk til den store dag i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *