Sommerhus

Endelig sommerferie! Sommerhus de næste 11 dage

img_1744

Lykken er når man ENDELIG kan komme op i sommerhuset og holde ferie. Og det er ikke kun en forlænget weekend vi bliver her. Næææ nej, hele 11 dage er vi her og det kan vi vist godt kalde for sommerferie. Vores første sommerferie i år. Okay, vi var 14 dage på La Santa men det var i slut maj og var jo ikke rigtigt sommerferie. For hvis i spørg mig så er der altså noget magisk over at tilbringe sin sommerferie i sommerhusland – Nå ja og det danske vejr er måske ikke med en stor gul sol på himlen og 30 grader varmt. Men i min verden er det stadig magisk at være hjemme i DK om sommeren, oppe i sommerhuset lige meget hvilket vejr vi har. Vi har sommerferie og vi skal max nyde den om det så regner og blæser!

Jeg håber virkelig på noget godt vejr, varme og masser af sol så vi kan være ude i haven. Traditonen tro så kommer vi nok til at hoppe en del i trampolinen, bage kage, gå ned til stranden og kaste med sten og se masser af tegnefilm! Sommerhuset er nu noget af det bedste jeg ved og ungerne er lige så vilde med at være her som jeg er. Jeg har en lille plan om at vi skal i Sommerland sjælland en af dagene, ungerne ved det ikke endnu. Jeg skal lige se hvordan vejret blever da det jo kræver at det er med en sol på himlen!

Liva har allerede sat sig med sin ipad på mit ynglingssted ude på terrassen. Der kommer jeg til at sidde meget de næste mange dage – det er her jeg ville ønske at jeg kunne lig at læse bøger. Det perfekte sted med en god bog og med solen lige i ansigtet! Hvor ville det være dejligt, men bøger læser jeg ikke! Så det må blive med computeren – måske jeg kan få indhentet lidt blogindlæg? Det kunne i hvertfald være skønt – følger jeg er lidt bagud. Har jo endnu ikke fået skrevet om vores bryllup endnu og har en masse andre indlæg som ligger og venter på at komme på bloggen. Så det krydser jeg lige finger for at tiden er til. Nå men nu vil jeg gå igang med at pakke ud og hygge  med ugerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *