Liva og jeg

Hygge i haven, hindbær og snegle

img_1404

Sådan ser man ud når man endelig kan plukke de første hindbær fra sin egen have!

Åhhh sådan en dag som i dag hvor det er 20 grader og skyfri himmel så kalder haven altså på os. Så da jeg havde hente ungerne, lagde vi os ud i græsset på nogle tæpper. Jeg fandt lige hurtigt nogle jordbær frem i køleskabet og lavet lidt saftevand og så hygge vi ellers ude i haven. Grillet og spist ude i solen fik vi også – elsker vores have, der er stadig ting jeg vil ændre og lave i den! Men lige nu er den perfekt til bare at nyde denne dejlige dag med sol, varme og mine børn som leger.

img_1398img_1402img_1400

Vi har jo plante en masse tomater, jordbær, hindbær og brombær buske. Og her til aften var de første hindbær altså klar til at blive plukket. Liva blev vild glad da vi gik hen og kigget og opdaget at mange af hindbærne var røde! Hun syns jo det var vildt sjovt at plukke dem. Hun løb over til Tobias og Louis for at vise dem at hun havde plukket hindbær og skyndt sig så ind i køkkenet for at skylde dem og ligge dem i en skål. Stolt kom hun ud og delte dem med Louis – de forsvandt hurtigt!Desværre har jeg fundet snegle i vores jordbær bed. Øv, altså og ret så klamt. Så jeg skal ud og grave hele lortet op, plus fjerne de klamme snegle som har fundet vejen frem til vores ellers så flotte jordbær. Jeg kan se de har spist af alle vores jordbær og der er slim over det hele på blade, jord og på jorbærne. Så de er lige til at smide ud, ikke noget jeg tør spise! Næste år må jeg finde en løsning mod snegle, for jeg vil altså have jordbær næste år! Måske jeg burde finde en løsning nu – hvad nu hvis nogle nye snegle finder vejen frem til mine tomatplanter? Eller hindbær og brombær? What to do? Det må jeg lige google i aften. For de snegle skal sku ikke ødelægge Liva og mit grønsags projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *