Sommerhus

Sommerhus hygge med venner og et smut forbi brandmuseum

img_1926

Vi har et vennepar som også har et sommerhus her oppe på Sjælands Odde, og i dag har vi været forbi dem, spise lidt frokost og hygget. De har en søn på samme alder som Louis og der er blevt leget med biler, sparket til bold og gynge i mange timer. Liva fik en masse opmærksomhed fra min veninde imens drenge leget. Vi var ikke helt heldige med vejret da det har regnet det meste af dagen. De har en overbygget terrasse så der sad vi inde under og spiste frokost imens det styrte ned – Max hyggeligt! Jeg kunne ha siddet ude på den terrasse i flere timer imens det regnet – lyden at regnen der rammer taget, mig med en kaffe i hånden og ungerne der leger var det bedste øjeblik på hele dagen. Uhhh, jeg drømmer om sådan en overbygget terrasse i vores sommerhus.

Senere på dagen efter Louis havde sovet lur tog vi forbi Odsherred Brandmuseum. Der kan man se på en masse gamle bandbiler og diverse brandudstyr og pumper. Det var altså noget ungerne syns var sjovt og vil klart anbefalde at tage forbi hvis man er på ferie her på Sjællands Odde. Ungerne var helt vilde og meget imponeret over de flotte brandbiler. Flere af brandbilerne må man både røre ved og side i. Louis skulle sidde i dem alle, dreje på rettet og råbte “Dyt dyt” imens han vinket stolt! Måske han skal være bandmand når han bliver ældre – i hvert fald var brandmuseum et hit hos ham. skaermbillede-2017-09-03-kl-21-47-51 skaermbillede-2017-09-03-kl-21-47-31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *