Sommerhus

Et postkort fra sommerhusland.

img_1933

I får altså lige en masse billeder her fra sommerhuset. Vi har virkelig hygget i disse dage og nyder at være sammen bare os 4. Tobias arbejder virkelig lidt men til gengæld så træner han ret meget. Vi er jo også ret tæt på at ramme den store dag – Cph Ironman – det er jo lige om lidt. Så han skal træne en del i disse uger og det betyder at jeg er alene med ungerne i nogle timer om dagen.

  • Vi har bygget hule i stuen – der inde sad de og så Disney tegnefilmen “Skønheden og udyret” og leget. Super hyggeligt og ungerne syns det var det sjoveste at bygge den hule. Så tror lige jeg fik scoret lidt point på mor kontoen der!
  • Vi har også fået bagt boller. Jeg som er så dårlig i et køkken, og hjemmebagte boller det er aldrig blevet en sucse for mig. Men den her gang blev de faktisk super gode. I ved som i virkelig luftige og perfekt skorpe og blød inde i. Ej men jeg siger jer at Tobias roste mig for at ha bagt nogen super lækre boller. Så tror jeg prøver at bage en ny omgang boller en af de næste par dage, skal lige se om de bliver lige så gode eller om det bare var ren hel!
  • Vi har været ude og sejle  godt nok med en meget lille farge. Vi kørte til Rørvig og tog så lige en lille tur over til Hundsted.  Og det syns ungerne jo var vildt sjovt
  • Jeg har fået lov til at få en lille lur i dag sammen med Bonzo ude på vores terrasse. Så imens Louis sov lur i sin barnevogn, Liva så tegnefilm og Tobias arbejdet. Fik Bonzo og jeg en lille formiddags lur og jeg elsker alt ved det. Sååå hyggeligt og tror sku også Bonzo syns det var hyggeligt, han snorket i hvert fald højlydt! Jeg krydser finger for at jeg får nogle flere lure med Bonzo ude på terrassen imens vi er her i sommerhuset.

Og ellers bliver tiden brugt på:

  • At gå ned til stranden og finde sten. De fleste bliver kastet ud i vandet. Det syns Louis i hvert fald er det sjoveste. Liva tager dem med hjem i sin span. Så pynter de så fint i en glas krukke som hun er ved at fylde op.
  • At hoppe i trampolin. Det er det første de vil når de vågner og der meste af dagen plus aften. Ja faktisk er det at hoppe på trampolin det vi bruger mest tid på her i sommerhuset!
  • At spise is. Vi går aldrig ned på is når vi er her og Olga bliver besøgt hver anden dag. Mums vi elsker at spise is når vi er her og det er bare fast tradition at tag op til Olgas og spise is når vejret selvfølgelig er til det.
  • At se ipad. Efter de har været aktive det meste af dagen så kommer tiden hvor de har brug for at slappe af og bare sidde stille. Og det er altså her jeg finder deres iPads frem og giver dem fred til bare at stene. Om det er youtube, Netflix eller spille spil – i dont care, så længe de hygger og får den stille tid de har brug for så er jeg glad.
  • At læse i bøger. Faktisk læser Tobias godnat historie hver aften for ungerne. Så sidder vi alle samlet og lytter med dyne over os. Vild hyggeligt og ikke noget vi gør i hverdagen. Det er kun fordi det er ferie og vi er i total sommerhus tempo. Så er der ikke noget med at vi skal tidligt op og i børnehave og på arbejde. Nej her tager vi det stille og roligt og der betyde også at vi nyder tiden sammen meget mere. Og tiden til at vi alle 4 kan sidde og læse godnathistorie sammen det er virkelig magisk og hyggeligt.

img_1923 img_1830 img_1822 img_1812 img_1805 img_1802 img_1754 img_1740

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *