Alt muligt blandet, Liva og Louis

I drive in bio med begge børn!

img_3079Tobias fortalte mig for et par dage siden at man kunne komme i Drive In Bio helt gratis hvis man havde en elbil om lørdagen, så vi tænkte at måske vi skulle prøve at køre der op med begge børn og se den nye Disney tegnefilm “Biler 3”. Det er ikke først gang vi er i Drive In med ungerne, men sidst vi var det var Louis nærmest nyfødt, eller ikke mere end et par måneder gamle. Og han sov nærmest hele vejen igennem filmen og det samme med Liva. Så nu hvor de er det større tænkte vi at det ikke kunne gå helt galt da det var en tegenfilm vi skulle se.

Så vi kørte der op og hold op der var mange elbiler som var kørt der op – Tænk sig for at se en Disney tegnefilm, hi hi. Altså der var mange med børn men også mange uden. Der blev så vist en voksen film efter tegnefilmen og tænker måske det var den dem der ikke have børn skulle se.

Vi havde taget dyner med, ungerne var i nattøj, og vi havde været oppe og købe sodavand, popcorn og slik. Og så sad vi ellers foran alle 4 og så tegnefilmen. Hvilket gik overraskende godt, lige indtil den sidste halve time af filmen så var Louis træt. Og så ville han altså ikke se mere tegnefilm eller sidde i bilen. Vi fik lokket ham til at sidde og kigge på sin ipad og spille lidt spil – hvilket gjorde at Liva kunne få set tegnefilmen færdig. Var det ikke gået med ipaden så var vi kørt hjem, men det gik heldigvis. Louis skal nok være lidt støre før han skal med i Drive In Bio eller for den sag i biografen.img_3081 img_3089

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *