Liva og Louis

Det handler om savn og et ønske om at være i nuet med mine børn.

Ligger lige nu inde i sengen med Liva som holder mig i hånden. Hun er faldet i søvn og trækker vejret tungt. Hun ligger helt ind til mig og jeg nyder det fuldt ud. At ligge i ske med min datter og at hun falder i søvn imens hun holder mig i hånden er noget der sker meget sjælden! Jeg savner så meget hende som baby/lille pige på den måde at have den tryghed og nærhed som jeg havde med hende. Savner at hun har behov for at falde i søvn med mig ved hendes side og savner virkelig hende falde i søvn i mine arme som baby! Åhhhh hvor jeg savner den tid! Så lige nu bliver jeg liggende med hende ved min side og forsat holder hende i hånden!

Men ikke nok med det så var jeg så heldig at Louis havde sammen behov da han også skulle sove. Så jeg lå faktisk inde i sengen med ham først – puttet ham med dynen, hans yndlings bamse og klud. Lage mig ned ved siden af ham og holdte ham i hånden – min hånd igennem hans tremmeseng. Han falder også i søvn af sig selv normal og plejer ikke at have behov for at jeg er ved hans side. Men i dag kunne han ikke finde ro og lå og kaldte. Så dobbelt op med morsyge børn men noget jeg nyder helt vildt at de er!

Puha jeg syns altså at tiden går alt for hurtigt. Jeg har skrevet det før at når det kommer til tiden så gentager jeg mig meget ang det med at den går hurtigt. Men det føler jeg virkelig den gør! Altså på den måde at mine børn vokser og udvikler sig alt for hurtigt til at jeg kan følge med. I ved fra mit tideliger indlæg at jeg har en lille krise over at Liva bliver 5 år lige om lidt og skal starte i skole til næste sommer. Det har jeg sindssygt svært ved at acceptere. Jeg kan ikke undgå at hun bliver 5 år – jeg ved jo hun bliver ældre og vokser. Hun er jo ikke min lille baby mere – hun vil altid være min lille pige, min først fødte. Men hun er blevet så stor nu og tanken om at hun skal starte i skole til næste sommer er lidt svært for mig at forstå. Hvis jeg kunne så ville jeg stoppe tiden og nyde mine børn i de forskellige faser, perioder og alder de er i! Det med at nyde dem i nuet er virkelig noget jeg arbejder på – prøver så meget som muligt at være tilstedet når jeg er sammen med dem.

Jeg elsker at vi har har mulighed for at være sammen her oppe i sommerhuset i denne uge og holde efterårsferie. At vi kan være sammen 24/7 og lave ting sammen med dem vi ikke ville gøre i hverdagen. Som at spille spil, bage kage og bage boller. Tage ned på stranden hver dag og kigge på vandet og finde sten (lige nu er det sten med huller som er det vi finder). Hoppe i trampolin dagen lang og bygge hule i stuen. Jeg nyder vores efterårsferie her i sommerhuset. Nyder at være sammen med mine børn og være i nuet med dem – skal stadig lære at ligge den mobil væk fra mig og ikke tjekke IG, Snapchat, Bloglovin og Pinterest flere gange om dagen! For jeg indrømmer at jeg er sku afhængig af de 4 apps – alt alt alt for meget! Tror jeg skal lave en aftale med Tobias om at det skal være nul mobil i den tid ungerne er hjemme efter børnehave og frem til de skal sove – ville være fedt hvis det kunne lad sig gøre!!! Ville ønske at jeg var stærk nok til at kunne gøre det! Men små skridt og måske det kan lykkes!

Det var lidt tanker fra mig om at det er gået op for mig hvor store mine børn er blevet og hvor svært jeg har ved at acceptere at at de bliver større og større for hvert år! Tanker som er starte fordi de i aften begge har være mega morsyg og har haft et behov for at jeg lå ved deres side og holdte dem i hånden til de faldt i søvn. Ligger stadig ved siden af Liva og tror ikke jeg rejser mig forløbi. Måske jeg bare skal ligge mig til at sove sammen med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *