Liva og jeg

Mor-datter dag – I bio og se My little pony!

Vores søndag har været helt fantastisk og vild hyggelig. Jeg har være alene med Liva og haft en mor-datter dag. Det er længe siden jeg har lavet noget alene med Liva og derfor blev hun også ekstra forkældet i dag. Vi var til premier på My Little Pony The Movie og Liva havde sådan glædet sig til at se den. Hun har haft en periode med kun at ville se My little Pony på netflix og kunne nærmest alle navnene på dem. Hun har også fået mine My little ponyer dukker som jeg havde som barn som hun leger med!

I fredags da jeg fortalte hende at vi skulle ind og se den hoppet hun rundt af glæde og kunne nærmest ikke vente med at komme ud af døren! Så i morges stod hun tidligt op fordi hun ville være klar til at vi skulle ind og se den. Havde selvfølgelig taget en kjole på med My little pony og brugte det meste af formiddagen på at spørge hvornår vi skulle afsted.

Filmen var virkelig god men også lidt uhyggelig. Men den var fyldt med sang og musik og med meget vigtige budskaber om venskab! Tro jeg må købe den til hende når den kommer ud på dvd – fordi hun har ikke gjordt andet end at snakke om filmen siden vi gik ud af biografen. Vi smutte lige forbi H&M og der fik hun lov til at vælge et sæt tøj med My little Pony på – det blev nattøj som hun ligger og sover i nu. Hun fandt også en My little Pony maske og en elastik med fletning i med Twilight Sparkle. Da vi kom hjem skulle hun fortælle farmand alt om filmen og vise hvad hun havde fået. Hun hoppet i nattøjet med det sammen og rendte rundt med masken på og elastikken i håret. Jeg havde en meget lykkelig lille pige dag som virkelig har hygget sig – Åhhhh hvor jeg elsker at have sådan en dag med hende. Det sker ikke så tit, men jeg vil prøve at blive bedre til at lave nogle ting med hende alene så hun også får lidt opmærksomhed og føler sig set. med Louis som jo nærmest fylder det hele her hjemme kan jeg godt mærke hun føler sig overset. Så note til mig selv – flere mor-datter dage med Liva!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *