Alt muligt blandet

Rejsevacciner og is fra ismageriet

Lørdagen har stået på lidt skrig og gråd da vi har få ungerne vaccineret så de kan være klar til vores lange rejse. Wuhu der er ikke længe til at vi rejser og det kan ikke gå for hurtigt til det er d. 31 december!

Vil lige sige at ungerne klaret det faktisk ret godt taget i betragtning af de skulle stikkes tre gange. Og den sidste var åbenbart den væreste for det var der de begge begyndte at skrige og græde – Der blev råbt av en masse gange fra Liva da hun fik det sidste stik. Tobias var den der sad med Louis og jeg sad med Liva og så blev de hurtigt stukket på ben og arme. Nøj, hvor ville jeg ønske jeg kunne tage smerten fra dem og traumaet – For tilbage til lægen vil de ikke! Har endnu ikke fortalt dem at vi skal der hen igen i næste måned og stikkes to gange mere – Heldigvis de sidste to stik inde vi skal rejse, men lige nu bliver det vores hemmelighed.

De vacciner de har fået er:

Japansk hjernebetændelse

Hepatitis A + B

Tyfus

De skal også have Difteri-Stivkrampe som er den de får næste gang. Det er mange vacciner de skal have men vigtigt når vi nu skal ud og rejse i lidt over 3 måneder.

 

Vi fik vendt den negative oplevelse ved at tage på Ismageriet. Ungerne fik lige hvad de ville have og jeg endte med at have to børn der var glade igen! Så må vi se hvordan det går næste gang – Jeg krydser finger for at is fra Ismageriet vil hjælpe ligeså meget på det tidspunkt! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *