Liva og jeg

Rullinger fra Ramasjang

Liva har de sidste par dage gået og snakket meget om at hun vil lave rullinger – ligesom de gør i Ramasjang! Så i dag blev dagen hvor hun kunne få lov til at være kreativ og lave dem! Mit eneste kræv var at Louis skulle altså sove lur imens da jeg ikke havde lyst til at han skulle tage alt opmærksomheden og ødelægge hendes ide og leg. Så tålmodigt ventet hun hele formiddagen til Louis blev lagt og så gik hun ellers amok med malling, glimmer, lim og garn!

Hun var meget fokuseret i hele processen, vidste lige hvordan hun ville lave dem, hvilke farver hun ville bruge og hvordan håret skulle være! Glimmeret var over det hele så der måtte jeg lige hjælpe hende lidt med få det på! Jeg prøvet at lede efter knapper, knappenåle eller noget andet som hun kunne bruge som øjne. Men uden hel – sådan noget har vi åbenbart ikke her i vores hjem. Så jeg måtte tegen øjne og mund på dem. Men glad og tilfreds var hun da hun endelig blev færdig med dem og nu står de altså så pænt på en hylde oppe på hendes værelse. Hun er meget stolt over dem og hver gang der lige kommer et klip med rullinger på Ramasjang så løber hun op for at hente dem og stiller dem lige ved tvet for de skal lige vises frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *